PI “TRACOM” a intrat pe ultima sută de metri în procesul de pregătire către aniversarea sa de 5 ani de existență și dezvoltare. Pregătirile pentru acest eveniment au fost anunțate oficial azi, la o întrunire de lucru a dlui Victor MURZAC, director general interimar al “TRACOM” SA, întreprindere administratoare a PI “TRACOM” cu rezidenții parcului.

Înființat acum 5 ani, PI “TRACOM”, cu o suprafață totală de 32,26 ha,  este amplasat în centrul mun. Chișinău, pe platforma industrială a fostei uzine de tractoare.  Avem zile numărate de la momentul aniversar în care a fost creat acest PI, parc ce a devenit un reușit proiect al politicii de utilizare eficientă a platformelor industriale aflate în declin in țara noastră. Azi sunt deja valorificate mai mult de 85% din bunurile PI. Pe teritoriul PI activează 42 de rezidenți, care produc o gama largă de produse orientate atât pe piața internă, cât și pentru export cu cifra de afaceri egală cu 732 milioane lei.

Sediul “TRACOM” SA a găzduit azi întrunirea de lucru a dlui Victor MURZAC, director general interimar al întreprinderii administratoare a PI “TRACOM” cu rezidenții parcului.

Agenda de lucru a fost axată pe prezentarea planului de activități comune a administrației “TRACOM” SA și a rezidenților preconizate către aniversarea de 5 ani a PI “TRACOM”  ce urmează a fi sărbătorite în luna noiembrie curent.

La finele întrunirii, dl V.MURZAC,  remarcând faptul că teritoriul PI este o extindere a propriilor arii de producere a rezidenților, ia îndemnat spre cooperare și colaborare în procesul de pregătire către aniversarea de 5 ani și a felicitat rezidenții PI cu ziua Independenței Republicii Moldova,  dorindu-le tuturor succese în realizarea planurilor investiționale, bunăstare și prosperitate.