Companiile din Bulgaria consideră PI “TRACOM” o locație unde poți desfășura cu succes afacerile și cea mai scurtă punte de legătură între țările UE și CSI.  

 

23 iunie, 2017

 

Un grup de reprezentanți ai businessului din Bulgaria, in frunte cu fosta viceministru al Economiei Republicii Bulgaria, Daniela Vezieva, a vizitat PI “TRACOM”. Pornind de la faptul că domnia sa este o bună cunoscătoare a oportunităților de dezvoltare a proiectelor investiționale în Republica Moldova, a îndemnat oamenii de afaceri din Bulgaria să se familiarizeze cu posibilitățile PI pentru evaluarea unui eventual Proiect investițional.

Dl Ion LUPU, Directorul general, al “TRACOM” SA, a prezentat oferta PI pentru moment, inclusiv hală de producție cu suprafață mai mare de  35000 m.p., care la moment se afla în proces de negociere cu reprezentanții Ministerului Economiei, pentru a fi oferit dreptul de înstrăinare prin comercializare.

Doamna  Daniela Vezieva, a menționat la finele discuțiilor că PI “TRACOM” este amplasat foarte bine pentru activități de afaceri și că această locație este cea mai scurtă cale între țările UE și CSI.

 

Dl Ion LUPU, Directorul general, al “TRACOM” SA, a concluzionat că este gata să susțină logistic și informațional antreprenorii bulgari, pentru a facilita atragerea investițiilor bulgare în PI “TRACOM” și în Republica Moldova.

La finele vizitei grupul de lucru a mers pe teren.