La data de 12 iulie 2022, Directorul general interimar al S.A.”TRACOM”, a participat la ședința Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Moldova (în continuare APPIM) care s-a desfășurat în cadrul Parcului Industrial ”CAAN”, or. Strășeni.
În cadrul ședinței a fost audiat raportul privind activitatea Președintelui APPIM desfășurată pe parcursul primului semestru al anului 2022. A fost remarcată participarea activă a Asociației la elaborarea propunerilor de modificare a Legii cu privire la parcurile industriale și crearea condițiilor mai atractive pentru potențialii investitori. Membrii Asociației au menționat necesitatea promovării eficiente a potențialului platformelor industriale la nivel național și internațional. La fel în cadrul ședinței a fost aprobat pentru semnare Acordul de cooperare între Camera de Comerț Italo – Moldavă și APPIM.
Ședința a constituit un bun prilej pentru membrii Asociației de a vizita rezidenții Parcului Industrial ”CAAN” și de a face cunoștință cu rezultatele activității acestora.