La data de 13 februarie, am avut onoarea să avem în calitate de oaspete pe ES Dl Cristian-Leon Țurcanu, Ambasador al României în Republica Moldova. 

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre activitatea Parcului Industrial “TRACOM”, proiectele investiționale din cadrul parcului și viziunea de dezvoltare pe termen lung. În acest sens, a fost prezentată Strategia de dezvoltare pentru anii 2023-2030, care prevede lansarea filialelor specializate.

La întâlnire au fost prezenți și rezidenții parcului Digital Park, Paninella și Strategic Media, care și-au prezentat activitatea și au vorbit despre perspectivele lor de dezvoltare. 

A fost discutat și subiectul fortificării relației cu mediul de afaceri din România și semnarea acordului de colaborare care va avea loc în martie dintre Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova și Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR).

Întâlnirea a continuat cu o scurtă excursie pe teritoriul parcului și o vizită la Digital Park, unde a fost discutate detaliile organizării Forumului economic bilateral din 22-23 februarie.