Echipa S.A. „TRACOM”, în persoana doamnei Aurelia Salicov, l-a felicitat pe oficialul slovac cu ocazia învestirii sale în funcție și i-a urat succes în exercitarea mandatului.

În cadrul întrevederii, doamna Director general interimar a prezentat elementele definitorii ale obiectivelor de activitate, infrastructura tehnică și de producție, obiectivele și agenda de dezvoltare a parcului industrial.

La rândul său, Ambasadorul a reiterat suportul Slovaciei în creșterea schimburilor comerciale și a investițiilor în economia națională a Republicii Moldova. În acest sens, s-a reafirmat necesitatea colaborării bilaterale între rezidenții Parcului Industrial „TRACOM” și entitățile economice similare din Slovacia, cu probabilitatea realizării unor proiecte comune de viitor, fapt ce va asigura apropierea businessului din ambele state.

Ambasadorul Republicii Slovace în Republica Moldova a reiterat intenția Slovaciei de a susține investițiile în proiectele din diverse domenii derulate sau planificate a fi derulate în țara noastră.