LINIAH2O. Gresie. Faianță. Articole sanitare

Despre Noi

Compania LINIAH2O – este o firmă cu nume consacrat în domeniul tehnicii sanitare şi a accesoriilor din acest domeniu și are o experienţă de peste 20 de ani.

Vă propunem un sortiment larg şi variat, combinat cu cele mai moderne tendinţe ale design-ului: Gresie şi faianţă; Tehnică sanitară (WC-vase, bideuri, pisoare; Lavoare; Piedestale; Cabine de duş; Căzi de baie), Mobilier de baie, Accesorii de baie (Baterii de baie; Seturi de duş), Chiuvete bucătărie; Oglinzi; Sisteme de aprovizionare cu apă; Încălzire; Canalizare.

Beneficii:

Unul din avantajele cooperării cu noi este livrarea gratuită în raza oraşului şi operativitatea efectuării acesteia.
Marfa propusă de noi corespunde celor mai exigente cerinţe şi este una estetică, funcţională, economică, sigură în funcţionare, fapt confirmat prin garanţia oferită de producători şi prin certificatele de calitate care o însoţesc,
Unul dintre principiile noastre de activitate este modul individual de tratare al fiecărui client în parte. Consultanţii noştri, profesionişti în domeniul tehnicii sanitare, Vă vor ajuta să faceţi alegerea potrivită, oferindu-vă recomandările necesare.
Preţurile propuse de noi sunt accesibile atât pentru clienţii angro, cât şi pentru cei cu amănuntul şi le permit acestora să-şi dezvolte cu succes propriile afaceri.

Produse

Gresie și Faianță

Vă propunem un sortiment larg de Gresie și Faianță de la cei mai buni producători europenii

Articole sanitare

WC-vase; Bideuri; Pisoare; Lavoare; Piedestale; Cabine de duş; Căzi de baie; Baterii de baie; Seturi de duş, de la producători cu renume: Grohe (Germania), Matezzy Luxury (Italia), Cersanit (Polonia), Serel (Turcia), Banoperito (Polonia), Armatura (Polonia) și altele

Mobilier de baie

Dulapuri, Oglinzi, Pardoseală, Suspendată, produse în Republica Moldova, Ucraina, Polonia ș.a.

Chiuvete bucătărie

Propunem un sortiment larg de chiuvete de bucătărie: Inoxidabile sau Magranit, dar și piese de completare și accesorii pentru acestea

Sisteme de: aprovizionare cu apă, încălzire, canalizare.

Radiatoare și uscătoare, Sisteme de aprovizionare cu apă, Sisteme de canalizare, Sisteme de ventilare
Sisteme de încălzire, Sisteme montaj ascuns în perete, rezervoare

Produsele noastre

Dacă aveți întrebări referitor la produsele noastre – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

3D MODELARE

Modelarea coputerizată a aplicării gresiei. La alegerea gresiei puteţi beneficia de serviciul de selecţie şi calcul al cantităţii necesare.

Livrare

Oferim livrarea gratuită în raza oraşului şi operativitatea efectuării acesteia

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170