„PANINELLA” SRL. Semifabricate congelate & Brutărie

Despre Noi

Compania ”PANINELLA” SRL – a fost fondată la 17.10.1997 – o afacere de familie care, din dorința de a produce ceva special, a îmbinat calitatea bucatelor tradiționale și tendințele moderne în materie de bucătărie. Compania ”PANINELLA” SRL s-a orientat spre producerea semifabricatelor congelate și a produselor de panificație exact ca la bunica. Calitatea produselor este garantată prin folosirea unui proces de producție fără precedent și a controlului strict al calității și securității produselor.

Compania ”PANINELLA” SRL are un portofoliu de peste 80 de produse. Fiecare dintre aceste produse este lider pe piață la categoria sa. Produsele unice ale companiei sunt orientate, în primul rînd, spre cei care doresc să consume produse de calitate înaltă și tind să-și economisească timpul.

Produse

Pîine și produse de panificație

(pîine, colaci, chifle, învîrtită din aluat de cozonac, plăcinte)

Semifabricate congelate

(pelmeni, pizza congelată, colțunași, aluat foietaj)

Salate orientale

(morcov coreean, varză de mare)

Fabricarea marinatelor și murăturilor

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon