ÎCS Reforma Art SRL

Despre Noi

Întreprinderea ÎCS Reforma Art SRL – a fost fondată la 21 august 2009. Profilul actual de activitate al întreprinderii constă în emisia postului Jurnal TV și al site-urilor www.jurnaltv.md, www.jurnal.md, www.jc.md.

JURNAL TV a apărut pe piața mediatică din Moldova în anul 2008 ca un post de televiziune on-line și în 2010 a obținut licența de emisie pe satelit. Deținând echipament modern și performant, JURNAL TV intenționează să devină o sursă mediatică, care să acopere necesitățile de informare a cetățenilor noștri, inclusiv, a celor domiciliați peste hotarele țării și să se integreze în lista mare de posturi TV care emit și sunt vizionate în orice colț din lume.
În cadrul serviciului nostru de programe implementăm tehnologii moderne de comunicație, acordăm un semnal de emisie în format HD, precum și punem pe post cele mai bune și competitive producții audiovizuale.
Spațiile publicitare la tarife competitive sunt destinate tuturor doritorilor, care vor să comunice informații importante publicului larg și să aducă serviciile și produsele lor unui auditoriu impunător.

Produse

Jurnal TV

www.jurnaltv.md

www.jurnal.md

www.jc.md

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Realizarea producției audiovizuale

Publicitate, teleshoping etc.

Producerea emisiunilor

Realizarea știrilor echidistante și corecte

Vânzarea timpului de emisie

Coproducții

Realizarea reportajelor de investigație

Realizarea spoturilor și clipurilor video la solicitare

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon

e-mail