În perioada 9-12 iunie, anul curent, Directorul general interimar al S.A. „TRACOM” a participat la Forumul Economic de la Viena.

În cadrul evenimentului, au fost efectuate vizite la Ministerul Federal pentru Afaceri Digitale și Economice al Austriei, Agenția pentru Investiții a Austriei și Agenția Vieneză de Business.

Vizitele și întrevederile au vizat, în mare parte, promovarea Republicii Moldova drept destinație investițională, precum și a produselor fabricate în Moldova pentru export. În acest context, a fost convenit un plan de promovare a Republicii Moldovei prin intermediul mai multor evenimente.

Un capitol distinct al discuțiilor cu partea austriacă a constituit oportunitățile economice oferite de platformele industriale din Republica Moldova, în special de către Parcul Industrial „TRACOM”. În acest sens, au fost lansate părții austriece invitații de vizită a Parcului în vederea familiarizării în fapt cu proiectele investiționale în derulare și identificarea celor mai optime modalități de colaborare.