Echipa S.A. “TRACOM” a organizat un eveniment festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care a avut loc în inima comunității noastre împreună cu rezidenții Parcului Industrial “TRACOM”.

Împreună, am încheiat un an deosebit și plin de realizări și în care, în ciuda provocărilor, am reușit să construim împreună o comunitate puternică și să înregistrăm succese notabile. Evenimentul festiv a fost un prilej de a sărbători aceste realizări și de a ne bucura împreună de rezultatele muncii noastre colective.

Cei prezenți au avut ocazia să îl întâlnească pe noul Director interimar, Zamir Gubadov, care a salutat rezidenții și le-a urat tuturor un nou an plin de prosperitate și succese în activitatea profesională.

Printre momentele deosebite ale evenimentului a fost momentul artistic de colinde și urături oferit de către actorii Teatrului “Ion Creangă”, care au adus bucurie și emoție în inimile tuturor participanților.

Mulțumim tuturor celor care au participat și care au făcut acest eveniment să fie unul plin de energie pozitivă și căldură.