SC „AG COMPUTER” SRL

Despre Noi

Compania SC „AG COMPUTER” SRL – a fost înregistrată în 2005, este o companie de dezvoltare IT, cu o situație financiară stabilă.

Profilul actual de activitate: servicii de realizarea a softului la comanda.

Clienții de baza sunt companii din străinătate, inclusiv: SUA, Canada, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Israel, Italia, Franța, Germania, etc. Cota de export a serviciilor reprezintă cel mai mare procent din veniturile companiei.

În plus față de activitatea principală “AG Computer” SRL contribuie la orientarea în educație și profesie a specialiștilor juniori oferind oportunități de stagiu pentru studenți și participând la programe de orientare în carieră. Din anul 2019 a lansat un nou program de stagiu la diferite tehnologii pe care le folosește în activitatea sa. Durata cursului este doi luni, după care stagiarilor li se poate oferi locuri de muncă.

Compania a colaborat cu Asociația Specialiștilor în Tehnologia Informației din Republica Moldova, cu Banca Mondială și cu Centrul de Guvernare Electronică privind date deschise (programe de transparență guvernamentală) și cursuri IT la diferite universități din Moldova.

“AG Computer” SRL a devenit partener general al primului spațiu de colaborare din Moldova – Generator Hub. De asemenea, a susținut proiecte precum Rails Girls Chișinău, BEST Chișinău, European BEST Engineering Competition și altele. În 2018, a lansat noul său produs – Empy.IO – un instrument inteligent care permite conectarea managementului companiei cu echipa.

Produse pentru următoarele industrii

Finanțe

Medicină

Biotehnologie

Asigurări

Realitate virtuală

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Echipele dedicate și Management

Dezvoltare și design grafic

Testarea și consultanța IT

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon