”ALCORES-DESIGN” SRL. Calitatea care durează!

Despre Noi

Compania ”ALCORES-DESIGN” SRL – a fost creată în anul 2004, şi începe activitatea ca producător a timplariei din aluminiu şi PVC.

Astăzi ”ALCORES-DESIGN” SRL este o fabrică modernă de Ferestre, Uși și Fasade Termopan din PVC și Aluminiu, cu experiență de peste 15 ani. Noi oferim soluții capabile să satisfacă toate exigenţele şi nevoile dumneavoastră, și te ajutăm să faci alegerea potrivită în tot ce ține de ferestre, uși și fasade din PVC.

Materialele calitative și montarea după toate tehnologiile și normele din domeniu asigură durabilitate și garanție extinsă.

Beneficii:

  • Procesul de producere se desfășoară conform tehnologiei stabilite de normele europene și naționale
  • Montajul este efectuat de echipe profesioniste a companiei noastre
  • Primiți o garanție adevărată de FABRICĂ

Produse

Ferestre și uși din PVC

Ferestrele și ușile noastre din PVC și Aluminiu asigură: funcționalitate, rezistență și confort pentru orice tip de construcție, de la cel industrial pînă la cel rezidențial.
Pentru construcțiile din PVC se utilizează cele mai calitative materiale și accesorii de la: VEKA, ARtec(Germania), Siegenia (Germania), Hoppe (Germania)

Ferestre și uși din Aluminiu

Construcțiile din Aluminiu se caracterizează prin durabilitate și rezistență în timp; stabilitate și posibilitate de a efectua lucrări de dimensiuni mari.  Folosim profile și accesorii de la asemenea furnizori ca: Cortizo (Spania), Alumil (Europa).
Formele elegante a profilelor, gama de culori și accesoriile ferestrelor și ușilor se disting prin design de la o construcție la alta.

Fasade din Aluminiu

Profilele din aluminiu reprezintă o altă opțiune pentru realizarea ferestrelor.
Datorită dezvoltării continue a arhitecturii, inginerii proiectează ferestre de structuri și mărimi diferite, adaptîndu-le la diverse tipuri de contrucții.

Inginerii recomandă tîmplăria cu profile din aluminiu pentru fasadele cu deschiderile de dimensiuni mari și pentru construcțiile în plan înclinat.

Pereții despărțitori de oficiu

Confectionam si montam cu maxima operativitate si cele mai bune preturi, pereti despartitori interiori din tamplarie PVC sau tamplarie aluminiu fără barieră termică.

Pereții despărțitori de tîmplărie Aluminiu sau PVC oferă posibilitatea imparțirii eficiente a spațiului deschis, in interiorul clădirilor aflate in construcție sau renovare. Profilele se montează pe orice tip de pardoseală, înalțimea peretelui poate fi pînă în tavan dar și la o cotă mai mică.

Plase anti-insecte

Plasele noastre oferă protecție maximă inpotriva insectelor, dispărînd necesitatea de a folosi insecticidele, dăunătoare și pentru om.

Plasele sunt făcute din fibre de carbon, aceasta permite circulația aerului în interior, la fel și vizibilitatea este clară în afara casei, profilul plasei este făcut din PVC sau aluminiu. În dependență de preferințe și bugetul clientului noi oferim:

  • plase fixe (pe buzunare)
  • plase mobile (pe balamale sau plise)

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

consultare și proiectare

Pentru ca clienții noștri să fie satisfăcuți de produsele comandate, noi le oferim consultare și proiectăm viitorul produs după placul lor și conform normelor din domeniu.

producere și montare

Materialele calitative și montarea după toate tehnologiile și normele din domeniu asigură durabilitate și garanție extinsă.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170