AMTA-TIS SRL

Despre Noi

Compania AMTA-TIS SRL – a fost creată la 5 noiembrie 2001

Compania prestează servicii profesionale de curățare și întreținere a încăperilor, totodată, fiind principalul importator de echipament de curățare și tehnică sanitară.
Având o colaborare cu mai mulți producători europeni de profil, specialiștii ”AMTA-TIS” SRL sunt dotați cu echipament specializat profesionist, racordat la standardele internaționale.
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor presupune o abordare individuală pentru fiecare client și le permite clienților noștri să beneficieze de alte suplimentare: servicii gratuite de livrare a bunurilor și consumabilelor prin orașul Chișinău, reparații pe garanție și post-garanție etc.
Deoarece ținem mult la calitate, noi oferim clienților noștri siguranță ecologică, un sistem de control al calității la fiecare obiect, dări de seamă, ce permit evidența serviciului prestat.
Clienții noștri: ”Pegas”, ”Axedum”, ”Draexelmaier”

Produse

Echipamente sanitare

Uscătoare de mână, uscător de păr, suporturi de hârtie igienică și prosoape, dozatoare de săpun, găleți, coșuri, saci de gunoi.

Echipamente profesionale de curățare

O gamă largă de echipamente de curățare. Folosind această tehnică, puteți reduce timpul și puteți realiza o curățenie perfectă.

Produse chimice profesionale si detergenti

Detergenți și substanțe de curățat profesionale pentru curățarea camerelor, hoteluri, îngrijirea podelelor, curățarea băilor, etc.

Acoperiri antisplash și antiderapante

Furnizare și instalare de toate tipurile de acoperiri antisplash, prefabricate modulare … Acoperiri din PVC, profile antiderapante, protecție împotriva murdăriei

Igiena și siguranța alimentelor

Pentru producția, prelucrarea, distribuția și utilizarea alimentelor, siguranța are cea mai mare importanță. Datorită produselor de curățare fiabile, soluțiilor inovatoare de dezinfectare și serviciilor speciale, Anti-Germ face tot posibilul pentru a vă asigura siguranța în fiecare zi.

Echipamente profesionale de curățare

Folosind echipamente profesionale de curățenie, nu numai că facilitați lucrările de curățare, dar, de asemenea, câștigați capacitatea de a vă menține constant curățenia spațiilor.

Consumabile

Tehnologie înaltă și accesibilă în lumea produselor din hârtie.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Curățarea încăperilor

Întreținerea încăperilor

Arenda covoarelor

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170