„ARAMA R” SRL

Despre Noi

Fondată în 1995, fabrica de mobilă Chișinău ”ARAMA R” astăzi este un brand cunoscut în Moldova, care demonstrează calitățile sale de nădejde pe piață. O gamă largă de produse, design și cultura înaltă a producerii au fost distinse de nenumărate ori prin diplome primite la expoziții din Moldova cît și la expoziții internaționale.

Folosind în marea majoritate tehnologiile avansate care le-am obţinut prin folosirea strungurilor produse de noi, la momentul actual ne-am plasat ca forma de producere a mobilei de calitate înalta printre primele firme din Republica Moldova, exportând produse în Ucraina , Romania, Rusia, Franţa. Materialele utilizate de noi ne permite să producem mobilă ecologică, ce în special, este important pentru copiii mici și părinții lor.

Dacă veți veni în magazinul nostru de mobilă ”ARAMA R” în Chișinău, vă veți convinge că avem o mare varietate de modele, produse de înaltă calitate și prețuri avantajoase. Și fără îndoială veți deveni cumpărătorul nostru, deoarece ”ARAMA R” lucrează pentru Dumneavoastră, pentru confortul bine meritat.

Există trei reguli pe care le abordăm în procesul nostru de lucru.

TRĂSĂTURĂ OSPITALIERĂ În saloanele noastre cumpărătorul este întotdeauna un oaspete onorat.

RECUNOȘTINȚĂ FAȚĂ DE CLIENT Cumpărătorul întotdeauna trebuie să primească mai mult decît ceea la ce se așteaptă.

INGENIOZITATE PROFUNDĂ Iar a treia regulă o Veți afla în momentul în care ne Veți vizita.

Produse

Mobila Moale

Compania «ARAMA R» este gata să vă propună canapele și fotolii stilate de calitate, cu un preț redus, salonul nostru de mobilă va deveni un ajutor confortabil pentru amenajarea spațiilor locative sau a birourilor, oferind o gamă largă de mobilă tapițată, direct de la producător.

Mobila locuinte

Particularitățile interiorului ne pot spune multe lucruri interesante despre gazda casei. Primul lucru la care atragem atenție, intrînd în încăpere este mobilierul din interior. Grație alegerii corecte a mobilierului puteți crea în cameră un design unic, confortabil, cald, un cămin familiar.

Mobila pentru business "afaceri"

Există o multitudine de teorii elaborate, cu privire la ceea cum ar trebui să fie o mobila de afaceri (pentru business). Noi garantăm că fiecare obiect de mobilă, procurat în compania noastră, corespunde standardelor de calitate și celor mai moderne concepte tehnice și de design. Mobila noastră la comanda este un produs unic, care va mări vînzările Dumneavoastră și Vă va pune în valoare printre abundența concurenților existenți pe piață.

Scaune si mese

Obiectele de baza, fara de care atmosfera din bucatarie nu poate fi considerata finita, sunt considerate, desigur mese si scaune. Anume ele sunt menite de a crea confort, atit de necesar in bucatarie.

Mobila din lemn

Mobilier rezistent, elegant și de calitate, din lemn natural, de la compania «ARAMA» este un indiciu nu numai de bun gust, dar și de atitudine serioasă față de propria casă și de sănătatea celor dragi. Clienții care preferă mobilierul din lemn masiv, intenționează să creeze în locuința sa, interiorul unic din materiale naturale și inofensive pentru sănătatea omului.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Producerea de utilaje pentru fabricarea de mobilier, utilaje cu sistem de operare CNC

care cuprinde următoarele funcţii:
– Vacuumarea detaliilor din MDF cu pelicula PVC;
– Şponarea detaliilor cu furnir pe suprafaţa dreapta si pe raza;
– Încleierea detaliilor sub anumite raze.

Producerea de mobilier si a pieselor de mobilier pentru alţi agenţi economici din Republica Moldova

Toate lucrările sunt efectuate prin utilizarea echipamentului industrial de înaltă precizie, cu respectarea tuturor dimensiunilor și în cel mai scurt timp posibil.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170