BARBU GROUP SRL

Despre Noi

Compania BARBU GROUP SRL – a fost creată în 2017, ca un complex full service în domeniul alimentației publice.

Chiar de la deschidere, am început să lucrăm în trei direcții de deservire, absolut diferite. Principala din ele era și rămâne să fie în continuare, Lunch-uri cu livrare la oficiu, și Servicii Prochef Catering – Organizarea și deservirea banchetelor și fourchette-lor.

Cu toate că bucătăria noastra este dotata cu cel mai modern echipament, datorită bucătarilor gustările bucatelor noastre raman a fi unice. Deservirea companiei ramâne a fi una din cele mai bune din Chișinău. Avem un sistem de lucru bine gândit și instrumentele necesare pentru a menține la nivel reputația companiei.

Baza de producere:

1) Intreprinderea este dotata cu utilaj performant. La ora actuală la întreprindere activează personal bine calificat și bucătari cu o experiență vastă în domeniu.

Produse

Lunch-uri

Bucate din carne

Salate

Copturi

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Lunch-uri cu livrare la oficiu

Servicii Prochef Catering

Servicii bucătar la domiciliu

Servicii produse la comandă

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170