„Călăraşi Divin Plus” S.R.L.

Despre Noi

Compania „Călăraşi Divin Plus” SRL – a fost înfiinţată în luna mai 2010 în calitate de distribuitor exclusiv pe teritoriul RM al produselor „Călăraşi Divin” S.R.L, întreprinderii cu istorie seculară, producător de divinuri, brandy, cunoscute în Republica Moldova şi peste hotarele ei.
Scopul înfiinţării companiei – distribuţie calitativă pe teritoriul Republicii Moldova a produselor sub marca comercială Călăraşi Divin.

La momentul actual compania de distribuţie „Călăraşi Divin Plus” S.R.L. este distribuitor exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova al produselor sub mărcile : Călărași Divin, Vinăria Călărași, Rachiu de vin Grape, Votca Green Day, Votca Helsinki, Votca Ukrainka, Votca Flagman, Votca Arbatskaya Elitnaya, Sucurile Beregovskii.

Misiunea:

distribuţia calitativă a produselor alcoolice din toate categoriile pe tot teritoriul RM, calitate şi sortiment larg de produse, politica flexibilă de preţ şi disponibilitatea pentru convorbiri, profesionalismul personalului.

Planurile companiei:

continuare a celor mai eficiente tradiţii, extinderea relaţiilor de parteneriat, a geografiei de vînzări, lărgirea sortimentului.

Principii:

respectarea strictă a obligaţiunilor contractuale, livrarea la timp a comenzilor şi pregătirea minuţiosă a documentelor însoţitoare, abordare flexibilă a fiecărui client, management personal pentru fiecare punct de vînzare, comunicare şi algoritmul de colaborare cu furnizorii şi clienţii bine ajustate, reputaţia de afaceri ideală.

Produse

Divin

Brandy

Rachiu de vin (Grape)

Vin

spumoase, spumante, perlante, seci, aromatizate (vermut)

Vodcă

Ukrainka, Green day, Aldamaș, Helsinki

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Livrarea

Compania deserveşte direct peste 1500 de puncte de vînzare, printre care şi reţelele de supermarkete.

Subdistribuitori

Astazi, numărul de clienţi ai companiei „Călăraşi Divin Plus” SRL este de peste 850, printre care şi companiile de distribuţie regionale, care propun produsele companiei noastre în cele mai îndepărtate localităţi ale republicii.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170