„PERGAMENT”

Despre Noi

Tipografia Pergament – este o companie cu business de familie, înființată în anul 1999 şi specializată în domeniul producerii ambalajelor din carton, imprimare publicitara, periodice. Noi oferim tipar și fabricarea imprimării publicitare de orice complexitate.

Toate produsele noastre sunt executate într-o perioada de la 15 minute pîna la 3 zile în funcție de tipul de imprimare. Acest proces este furnizat prin sistemul automat de calcul, înregistrarea comenzilor on-line, controlul și producția tuturor proceselor într-un singur loc.
17 ani de ani de succes; 300 de clienți fideli; 150 tipuri de produse; 500 de comenzi lunar
Producție proprie, o gama largă de echipamente tipografice și personal calificat – de aceea suntem cea mai bună tipografie din Moldova.

Pergament – tipografia perfectă

Scopul nostrum- prosperitatea afacerii DVs și cooperarea pe termen lung. Munca angajaților noștri – un serviciu impecabil și o abordare individuală pentru fiecare.

  • Viteza de producție ridicata
  • Calitate impecabila a producerii
  • Calcularea comenzilor on-line 24/7
  • Abordare individuală

Produse

Tipografia Pergament oferă tipar și fabricarea imprimării publicitare de orice complexitate. Producție proprie, o gama largă de echipamente tipografice și personal calificat – de aceea suntem cea mai bună tipografie din Moldova.

Poligrafie publicitară

Imprimarea producției publicitare pentru publicitatea produsului sau serviciului dvs.: pliante, buclete, postere, cărți de vizită, broșuri și multe altele.

Ambalaj din carton

Producția de ambalaje din carton: ambalaje pentru fast-food, haine, cosmetice, vinuri, biscuiți, sticks, ceai, pop-corn, pahare personalizate.

Etichete, autocolante

Imprimarea etichetelor, autocolantelor, etichetelor, prețurilor pe diverse materiale. Imprimarea etichetelor pe hucioasăârtie metalizată, semi-lucioasă, mată, pe hârtie specială, precum și pe o etichetă autoadezivă.

Cărți și reviste

Imprimare broșurilor, cataloagelor personalizate, revistelor, tiparul cărților

Pungi din hîrtie cu logo

Tipărirea și fabricarea de pungi personalizate pentru îmbrăcăminte, cosmetică, încălțăminte etc., logo companiei dvs.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Elaborare design și tipărire produse poligrafice de orice complexitate

Design-machet este un fișier grafic ce trebuie sa corespunda cerințelor tehnice pentru imprimare. Puteți să comandați design-machet-ul la noi.

Comanda On-line

Înregistrarea comenzilor de tipar nu a fost niciodată atât de ușoară, convenabilă și profitabilă! Comandați orice produs poligrafic on-line și obțineți o reducere pentru fiecare comandă făcută!

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170