Cartnord SRL. Cu noi e sigur!

Despre Noi

Compania CARTNORD SRL – este unul din marii producători de saci din hârtie care cu succes operează pe piaţa din Republica Moldova din anul 2006.

Compania Cartnord prezintă o asociaţie de oameni disciplinaţi, extrem de motivaţi si dedicaţi muncii sale, oferind clienţilor produse de inaltă calitate, mulţumită standardelor înalte de conduită în afaceri. Comportamentul etic şi conştiincios al angajaţilor este principiul fundamental al culturii noastre corporative.

Sarcini şi obiective:

1) A asigura cu hârtie, cartoane şi saci din hârtie piaţa Republicii Moldova, aflata în permanentă creştere.
2) A deveni compania-producător de saci cea mai buna si cea mai de încredere. A rămâne furnizorul de top de hârtie şi carton

Produse

Hârtia

În gama produselor livrate de CARTNORD SRL puteţi întotdeauna găsi hârtie offset, cretată, ziar, etichetă, de birou, kraft. Noi livrăm branduri renumite din întreaga lume: Finlanda, Polonia, Germania, Rusia, China, Indonesia, etc.

Carton

Compania CARTNORD SRL promoveaza cu succes pe piaţa moldovenească cartonul reciclat şi cel din celuloză de la cei mai importanti producatori europeni, printre care: International Paper (Alaska, Arktika), Stora Enso (Tambrite), MM-Karton (Kromopak), Umka AD (Umka Color, Umka Pak), Combinatul de Carton din Kiev.

Fabrica de producere sacilor din hartie

Sacii din hârtie kraft – ambalajul durabil, ecologic, o formă progresivă a ambalajului, care şi-a găsit aplicarea în diverse ramuri ale industriei, comerţ, agricultură. În sacii de hârtie puteţi ambala ciment şi amestecuri uscate (gleturi, adezive), produse alimentare, cărbune, seminţe, ingrăşăminte, produse de imprimare, şi mult mai mult.

Pachete din hârtie

Pungile de hârtie datorită calităţilor sale sunt tot mai mult utilizate. Pungile din hârtie reprezintă un mod de ambalare ecologic și reciclabil. Tot mai multe companii aleg ambalajul din hârtie, deoarece acesta le permite evidenţierea şi prestarea avantajoasă a produsului.

Ambalaje din carton ondulat

Actualmente compania noastra produce atit cutiile clasice, cit si cutii stantate, cu imprimare flexografica pina la 4 culori, si de asemenea accesorii (separatori).

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Imprimare flexogfrafică

Un rol important în atragerea clienţilor şi cucerirea pieţii este ambalajul mărfurilor. Ambalaj de brand sau imaginea originală este nu numai un aspect atractiv, dar oferă, de asemenea bunurilor ambalate competivitate de concurenţă şi aspect atractiv.

Taierea hârtiei

Compania Cartnord livrează hârtia în rulouri, o derulează şi o taie în coli la dimensiunile necesare. Derularea rolei de hârtie constă în debobinarea de pe rolă şi tăierea ei în coli de mărimea specificată (de 40 la 140 cm) pe maşina de taiere 2ЛР2.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170