Continental-Grup SRL

Despre Noi

Compania Continental-Grup SRL – a fost înființată în 2003, compania realiza printare tipografică de un asortiment mai îngust, în majoritate bazîndu-se pe printarea tipografică.

Continental-Grup este o companie de imprimare cu o echipă profesională, eficientă și în același timp dinamică, cu 15 ani de experiență. În activitate se utilizează doar cele mai noi tehnologii actualizate pentru a asigura cea mai eficientă soluție de imprimare, la un cost avantajos calității oferite.

Cu timpul serviciile companiei Continental Grup se diversifică și devin tot mai exclusive.

Astfel la moment apelînd la echipa noastră puteți dispune de un asortiment larg de produse

Echipa Continental Grup este în continuă căutare de noi idei și tinde să-și performeze oferta și serviciile pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților. Printre recentele realizări se numără aplicarea hologramelor. Hologramele personalizate pe ambalajul produselor și pe documente reprezintă cea mai bună soluție pentru protejarea acestora împotriva falsificării.

Putem realiza hologramele personalizate în diferite forme și dimensiuni în funcție de necesitățile Dvs.

Misiunea Echipei Continental-Grup este de a facilita o relație mai bună între clienți și tipografie, îndreptăm atenția spre identificarea celor mai bune soluții de print, care să deservească complet nevoile clienților, atît din punct de vedere al calității, cît și al timpului de execuție și al costurilor.

Noi încercăm în permanență să aducem noutatea în serviciile oferite iar eforturile noastre sunt reflectate în succesul clienților noștri.

Produse

Cutii pentru produse

Farmaceutice, Cosmetice, Alimentare

Stickere și etichete

Cărți, albume, broșuri și pliante

Pungi de hărtie

Calendare, ilustrate, formulare, afișe și postere

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Proiectarea cutiilor, servicii de design, prepress și tipar

Imprimare cu folie, gravare, ștanțare și lăcuire selectivă

laminare, pliere, fălțuire ș.a.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon