S.A. “Dotarcom” – orientată spre calitate!

Despre Noi

Întreprinderea S.A. “Dotarcom” activeaza pe piaţa materialelor de construcție din anul 2012, din momentul în care și-a schimbat genul de activitate de la prelucrarea metalelor la producerea materialelor de construcție, preponderent din benzi metalice și din aluminiu.

Forța și străduința, împreună cu experiența acumulată în sectorul construcțiilor, precum și resursele umane, cu o inalta pregatire profesionala, dar și modernizarea proceselor de producție, precum și continua îmbunătățire a tehnologiei existente a permis întreprinderii să atingă în scurt timp o dimensiune industrială importantă care continua să se extindă atit la nivel local cât și la dimensiuni naționale.

Mereu atentă la necesitățile pieței, întreprinderea noastră pune accent pe inovație, iar printre principalele obiective sunt:

  • calitatea
  • inovația
  • siguranța

Produse

Șinele de ghidaj W6 si W10

folosite pentru îndreptarea pereților cu amestec la etapa de finalizare a spațiilor locative

Plase decorative perforate, lambrisate

Noi vă punem la dispoziție produse de calitate și durabile

Plăci gips carton

Noi vă punem la dispoziție cele mai calitative astfel de produse la cele mai mici prețuri.

Colțarii

din aluminiu cu/fără plasă, colţari PVC cu plasă, colţari din oţel zincat: – folosiți la colțurile exterioare ale pereților sau la fațade

Prelucrarea metalelor și fabricarea materialelor de construcție

Pentru a oferi întreaga gamă a produselor de finisaj, întreprinderea noastră a achiziţionat noi utilaje şi a extins tipurile de produse.

Produsele noastre

Materia primă de înaltă calitate achiziţionată de la partenerii noştri europeni (Cehia, Polonia, Italia, Germania) şi tehnologiile moderne existente la întreprindere, permit să oferim un produs competitiv, conform standardelor europene şi la un preţ accesibil.

Contactați-ne

Pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170