”FLEXLABEL” SRL. Etichete personalizate in Moldova®

Despre Noi

Compania FLEXLABEL SRL – este cea mai avansată tipografia industrială din Moldova, specializată în crearea etichetelor și ambalajelor pentru produse comerciale de diferite tipuri. Compania FLEXLABEL știe perfect cum se creează etichete practice și materiale de ambalare cu calitățile estetice înalte. Suntem perfecţioniști si întotdeauna ne străduim să respectăm ordinea în lucrurile mici. Prin urmare, pentru noi este important să folosim cel mai bun material original și cele mai bune echipamente pentru a crea produse care într-adevăr vor fi utile pentru clienții noștri.

Beneficii:
Comandați servicii tipografice la compania FLEXLABEL și garantat veți obține posibilitatea să profitați de cele mai recente tehnologii, elaborate în industria de crearea ambalajelor industriale.
Noi folosim cea mai recent echipament european. La dispoziția noastră sunt două unități Nilepeter (Danemarca) pentru imprimare. Aceste dispozitive sunt capabile să demonstreze eficiența crescută pentru că au opt secțiuni pentru imprimare, și de asemenea module care produc astfel de procese, cum este rotație debitare, ștanțare la rece, laminare și imprimare pe stratul adeziv. Imaginea imprimată întotdeauna are o calitate înaltă pentru ca în producerea acestora sunt utilizate forme digitale. La tipografia etichete Flexlabel se produc unități ecologice și inofensive folosind vopsele și lacuri de calitate.

Produse

Etichete autocolante în rolă

Compania Flexlabel produce etichete autocolante in rola la comanda. Vă puteți achiziționa orice volum de etichete în orice format dorit. Noi prezentam la alegere etichete care sunt concepute pentru cântarul electronic și imprimanta termică. Noi dispunem de etichete autocolante de toate dimensiuni. În producerea se utilizează hârtie mată, precum și hârtiile semi-lucioase și lucioase. În sortimentul companiei Flexlabel vă puteți alege etichete autocolante rola pentru imprimare promoțiilor și etichetelor cu reduceri și alte acțiuni. Mai mult decât asta, etichete autocolante in rola perfect se potrivesc pentru imprimarea etichetelor de preț și codurilor de bara.

Marcatoare de preț

Compania Flexlabel prezintă alegere mare de marcatoare Blitz (Italia). Puteți cumpara marcatoare de pret accesibil pentru etichete de toate forme și dimensiuni. Acest dispozitiv mecanic este convenabil pentru imprimare multipla a etichetelor pentru mărfurile și orice alte obiecte industriale și comerciale. Fonturi acestora sunt clar de citit și pot fi ușor distinse chiar și după o lungă perioadă de timp.

Etichete în rolă pentru marcatoare

In sortimentul companiei Flexlabel sunt prezentate etichete in rola pentru marcatoare de toate tipuri. Vă oferim etichete de toate culori, precum și etichete signale de toate dimensiuni și tipuri de bază adezivă. De asemenea, este disponibilă imprimarea logo-ului firmei. La Flexlabel puteți găsi etichete rola cu margini drepte și ondulate. Rola standardă conține 1000 de etichete. Cu toate acestea, diametru rolei poate varia în funcție de configurație. În principal, dimensiuni de etichete variază între 21 și 26 mm lungime și 12 și 15 mm în lățime. În afară de aceasta, eticheta in rola trebuie fi selectate în conformitate designul marcatorul pentru imprimare care vă folosiți.

Imprimante termice pentru etichete

Compania Flexlabel dispune de un sortiment mare de imprimante termice de la cei mai vestiți producatori mondiali. Imprimnta pentru etichete vă poate ajuta atunci când trebuie în termen rapid să pregatiți marfa pentru vânzare. Imprimanta termica efectuează procesul de imprimare a etichetelor în conformitate cu un algoritm destul de simplu. Pentru imprimare etichetelor sunt folosite diferite tipuri de materiale in rola.

Aparat de etichetat prețuri

Compania Flexlabel oferă spre vânzare aparate de etichetat pentru marcarea produselor industriale. Acest dispozitiv practic garantează etichetare rapidă și calitativă și este indispensabil în cazurile în care aveți nevoie să plasați etichete pe loturi mari de produse. Etichetarea poate dura foarte mult timp, și doar folosind aparat etichetat veți putea economisi până la 70% de timp.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Punem la dispoziţia Dumneavoastră servicii de calitate de imprimare pentru producerea etichetelor și de ambalare industrială.

Vreți să faceți ambalajul cu adevărat original pentru oricare brand? Pentru a face acest lucru, trebuie să cumparați etichete autoadezive. Aceste etichete pot fi plasate oriunde pe sticlă sau containere de plastic, precum și alte ambalaje și recipiente pentru produse. Un astfel de ambalaj nu pierde calitățile estetice cu timpul, și nu se schimbă îndiferent de temperatură, contactul cu lichide și alte circumstanțe externe.

Productie de etichete in Moldova

(Etichete pentru băuturi alcoolice și răcoritoare, Etichete pentru produse alimentare, Etichete pentru produse farmaceutice, Etichete pentru produse chimice de uz casnic și Etichete pentru produse cosmetice)
Compania Flexlabel este un producător de etichete foarte experimentat. Pentru noi fabricarea etichetelor nu este doar o meserie, dar cea mai iubita artă. Vom crea pentru dvs etichete practice cu mari calități estetice, astfel încât produsele dvs. vor obține mari avantaje față de concurenți.

Șervețele umede personalizate

Noi știm cât de popular este acest mijloc de igienă și de aceea ne-am grăbit să vinim în ajutorul tuturor care au nevoie de servetele umede personalizate cu logo-ul brandului său. La noi veți găsi toate formatele de ambalaje, precum și toate tipurile de servetele personalizate – de unică folosință, de igienă, cosmetice, antiseptice, precum și șervețele umede cu logo-ul companiei.

Plicuri de zahăr personalizate

Plicuri de zahar personalizate sunt un element esențial în creare imaginii de cafenele, restaurante, hoteluri și alte instituții. Un astfel de supliment la serviciul restaurantului sau hotelului arată cât de mare este dezvoltată organizarea afacerii respective. În plus, plicuri de zahar personalizate în ambalajul din hârtie sunt destul de convenabile, practice și ieftine.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170