«Gianis Impex» SRL. Magazinul on-line de familie

Despre Noi

«Gianis Impex» SRL – este o companie ce activează de 10 ani pe piața R. Moldova de import și distribuție a unei game foarte variate de produse nealimentare, și anume: articole utile și ornamente pentru casă, accesorii și ustensile pentru bucătărie, mobilă, birotică și papetărie, decorațiuni și unelte pentru grădină, articole camping și produse plajă, cadouri și jucării, brazi și decorațiuni p/u Crăciun, și multe altele.

Am ales să colaborăm cu branduri de producători care sunt renumiți ca fiind cei mai buni și inovativi pe piața europeană și mondială: Italia – BALLARINI, PEDRINI, TOGNANA, RCR, BORMIOLI ROCCO, PINTI, GIMI & FRAMAR; Germania – FACKELMANN, ZENKER, LEITZ; Olanda – EXCELLENT HOUSEWARE, FX TOOLS, PROGARDEN; Franța – OXFORD, ELBA; Polonia – ESSELTE.

Produse

Accesorii pentru bucătarie

Vesela nu este numai un atribut indispensabil al bucătariei dar și un semn de rafinament. De aceea este important să aveți posibilitatea de a alege mărfuri de înaltă calitate. În magazinul nostru puteți cumpăra veselă și utensile de la cei mai buni producători din Europa.

Jocuri și Jucării

Avem un sortiment larg de produse pentru copii și dezvoltarea lor. Promstore nu e un simplu magazin de jucării ci e o întreagă lume în care fiecare părinte va găsi pentru copilul său cel mai bun cadou, fie păpușa preferată sau un model de cale ferată.

Articole sportive

Dacă aveți grijă de sănătate, atunci sportul trebuie să ocupe un loc important în viața dumneavoastra. La noi veți găsi produse necesare pentru antrenament sportiv pentru toate anotimpurile, cît în încăpere atât și în aer liber.

Papetărie, Birotică

Dacă copilul dumneavoastră se pregătește pentru școală sau căutați rechizite pentru oficiu, noi vă oferim posibilitatea de a alege produse de birotică calitative.

Totul pentru casă

Dacă sunteți în căutare de produse de înaltă calitate care vor ocupa un loc demn în casa Dumneavoastră, noi vă vom ajuta să faceți alegerea potrivită. Oferim produse casnice la prețuri reduse

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Depozitarea

mărfurilor industriale, de larg consum, de uz casnic, birotică.

Comercializarea

angro și cu amănuntul a mărfurilor industriale de larg consum, de uz casnic, birotică.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon

e-mail