Green Hills Market. PLĂCEREA DE A FACE CUMPĂRĂTURI!

Despre Noi

Green Hills Market – reprezintă una dintre cele mai cunoscute şi populare reţele de supermarket din Chişinău şi chiar din întreaga republică. Cartea noastră de vizită reprezintă comercializarea celor mai proaspete produse, o gamă de mărfuri de calitate, precum şi asigurarea unui nivel sporit de deservire.

Actualmente, reţeaua Green Hills Market include 9 supermarketuri în municipiul Chişinău, şi un magazin – în centrul regional – Bălţi. Fiecare punct de vânzare reprezintă un important magazin universal cu autodeservire, propunînd un asortiment complet de produse alimentare şi băuturi, precum şi o varietate de mărfuri de uz casnic.

Concepţie şi valori:

Misiunea principală a reţelei de supermarkete GREEN HILLS MARKET este de a satisface necesităţile populaţiei privind produsele alimentare şi mărfurile conexe, odată cu creşterea constantă a nivelului de deservire.
Obiectivul principal al muncii de zi cu zi a echipei noastre este de a oferi clienţilor produse de calitate la preţuri atractive.
Îndeplinindu-ne misiunea de bază, vom desfăşura activitatea, ţinând cont de următoarele principii: Respectarea şi aprecierea fiecarui client, Racordarea la tendinţele principale la nivel mondial şi european în domeniul comerţului cu amănuntul, Păstrarea cu grijă a tradiţiilor acumulate de-a lungul anilor pentru a menţine un nivel ridicat de deservire şi de asigurare a calităţii, Crearea condiţiilor optime de muncă şi a unui climat prietenesc în echipă, Susţinerea unei culturi a relaţiilor de lungă durată, reciproc avantajoase, cu partenerii noştri.

Produse

Pelmeni şi colţunaşi

Asortiment variat de colţunaşi şi pelmeni cu diverse umpluturi: cu carne (de porc, de vită, de miel, de pasăre), cu brînză, cu cartofi şi cu ciuperci proaspete (şampinioni) şi cu varză.

Produse culinare

O gamă deosebită de diferite feluri de mâncare, selectate cu grijă şi preparate profesional anume pentru Dumneavoastră.

Cofetărie

Tot felul de dulciuri cu diverse arome, de la cele ce sunt făcute pe bază de jeleu din fructe, pînă la pandişpan cu crema şi frişcă. Torte, prăjituri, rulade, brioşe, biscuiţi, checuri, plăcinte. Vă putem satisface orice capriciu.

Produse de panificaţie

În magazinele noastre veţi găsi întotdeauna atît pâine de tip clasic, cît şi pâine cu diverse adaosuri, chiar şi pentru cele mai rafinate gusturi. Asortimentul de chifle include variate prăjituri cu diverse umpluturi, precum şi foietaje, croasante, brioşe şi covrigi. De asemenea, în vînzare sunt gogoşi delicioşi şi apetisanţi, îndrăgiţi demult de cumpărători.

Produsele noastre

Gama de produse conţine peste 63 de mii tipuri de mărfuri, ce sunt permanent reînnoite şi îmbunătăţite, pentru a asigura necesităţile clienţilor noştri. Aici veţi găsi ceea ce veţi putea avea nevoie în viaţa de zi cu zi.

Proiectele noastre

Şcoala tânărului cofetar

Proiectul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Clasele au loc în zilele de duminică între orele 12.00-15.00.

Copiii pregătesc dulciuri și învaţă multe lucruri interesante despre produse de cofetărie marca Green Hills Market, inclusiv cele noi.

Master-classe culinare

În faţa cumpărătorilor profesioniştii de la Green Hills Market au pregătit şi au decorat 2 gustări originale care cumpărătorii au degustat cu plăcere. Mai mult, toţi au savurat alte 5 feluri de bucate tradiţionale moldoveneşti şi au fost serviţi cu un pahar de vin.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2044,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Alecu Russo, 28

e-mail