Intercars Piese Auto SRL

Despre Noi

Cu bazele în Polonia, Inter Cars și-a inaugurat activitatea în Republica Moldova în anul 2015, după o perioadă de pregătire de aproximativ de 2 ani. În ianuarie 2017 au început vânzările într-o singura locație în Chișinău. Planurile de viitor includ o extindere a ariei de distribuție, prin intermediul partenerilor comerciali, la nivelul întregii suprafețe administrative a Republicii Moldova.

Misiune
Inter Cars garantează cea mai bună calitate a serviciilor în domeniul produselor de alimentare auto și industriale, în funcție de cererea de pe piață.

Obiectiv
Crearea unei rețele de distribuție, programele de parteneriat și îmbunătățirea continuă a competitivității ofertei.

Produse

Gamă și distribuitori

Portofoliul nostru de produse pentru autoturisme demonstrează competența noastră.

Vă propunem să descoperiţi în oferta noastră de piese de camioane şi semiremorci

Gama IC

IC_Katalog este un instrument avansat pentru căutarea și comandarea de piese de schimb pentru automobile, camioane, motociclete, accesorii si echipamente de atelier echipamente.

Tehnologiile IC

HAINES PRO – tehnologie IC este o bază de date electronică care conține informații cu privire la caracteristicile tehnice ale aproape toate modelele de maşini. Aceasta conține informații complete necesare despre funcționarea echipamentelor moderne.

TecDoc

TecDoc este un catalog electronic de piese auto, disponibil pe DVD. Catalogul este un produs complex, care conține peste 400 de producătorii de piese auto pentru autoturisme şi camioane. Acesta conține mai mult de 3,038,000 de produse, peste 1,611,000 imagini și alte informații tehnice.
Catalogul TecDoc este tradus în 28 de limbi, inclusiv română, și este actualizată la fiecare trei luni.

IC Journal

Aici puteţi găsi detalii despre brandurile Inter Cars, VIP Club precum și ultimele noutăţi din domeniul auto! …interviu, articole tehnice, prezentări de produse și multe alte surprize…
TOT CE AVEȚI NEVOIE SĂ ȘTIȚI DIN DOMENIUL AUTO, GĂSIȚI ÎN REVISTA IC JOURNAL!

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Recondiționarea pieselor

Stocarea și distribuirea pieselor și echipamentelor auto.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170