LARICE SRL

Despre Noi

Compania LARICE SRL – a fost creată în anul 2003, tot atunci întreprinderea deschide o devizie de distribuţie a produselor alimentare de succes care avea o acoperire de circa 1000 agenţi economici.

În anul 2008 – întreprinderea devine distribuitor Intersnack Romania SRL, importă marca Nutline şi distribuie cu succes marfa către cele mai mari retele de supermarkete din R.Moldova ( Linella, GrinHils, METRO, Fidesco, N 1, IMC market).
Pe piaţa din R. Moldova suntem unicii producători de panouri sandwich. Afacerea companiei se bazează pe producerea panourilor sandwich acoperiş cu lăţimea de 1000 mm şi grosimea de 30, 40, 50, 60, 80, 100 si 120 mm si panouri sandwich perete cu grosimea de la 40 pina la 120 mm.

Durabilitatea produsului este garantată de producator în condiţiile respectării tehnologiei de punere în operă şi exploatare fiind apreciată la minimum 20 ani

Furnizorii de materie prima în deosebi metal sînt marii producători: Dong Bustil – Korea; Arselor metal -India.

Producerea panourilor sandwich şi a elementelor din metal în R. Moldova menţionate mai sus pot fi mai atractive din două motive: preţ şi operativitate executie.

Preţul devine mai atractiv din considerentul că sunt excluse cheltuielile de transport şi taxele vamale în marime de 15% care sunt achitate la fiecare import şi va fi utilizată parţial materie primă locală inclusiv forta de muncă calificată în domeniul producerii.

Astfel folosind componentele cheie de import a marilor producători în domeniu şi manopera autohtonă cu linii tehnologice performante şi automatizate în R. Moldova o să avem un preţ mai atractiv ceea ce ne permite să fim competitivi pe piaţa R. Moldova şi exportul în Romania şi CSI.

La moment avem un partener strategic cu filiale in Romania, Ucraina, Moldova , Serbia si Bulgaria care se numeste compania DAAS ROMANIA.

Produse

Panourilor sandwich acoperiş

cu lăţimea de 1000 mm şi grosimea de 30, 40, 50, 60, 80, 100 si 120 mm

Panouri sandwich perete

cu grosimea de la 40 pina la 120 mm.

Utilaj frigorific profesional și industrial

Mobilier din inox pentru bucătăriile profesionale

Rafturi și case de marcat

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Servicii post vânzare și personal tehnic disponibil 24 de ore

Consultanța tehnica și proiecte de specialitate

Monitorizarea echipamentelor instalate și furnizarea pieselor de schimb

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170