Neostil SRL

Piscine & Saune

Despre Noi

Calitatea superioară, fiabilitatea, rezultate – sunt prioritatile activitatii noastre.

Experiența, acumulată de angajații de la “NEOSTIL” de-a lungul anilor pe piața de construcții a piscinelor și a saunelor, vă permite rezolvarea celor mai dificile probleme tehnice, precum proiectarea, construcția, montarea și instalarea oricărui echipament pentru piscine și saune.

Prioritățile activității noastre

“NEOSTIL” – companie diversificata, care este orientata spre obiceiurile si cerintele clientilor sai. Indiferent de interesele clientilor – solutii complete pentru intregul obiect – de la proiectarea partii tehnice pina la lucrarile de constructie si de montare a echipamentelor pentru piscine si saune – la cele mai avantajoase preturi.

Colaborarea pe un termen lung si volumele mari de provizii ne permite sa mentinem un nivel de pret competitiv pentru instalatiile si echipamentele de calitate superioara pentru piscine si saune.
O directie importanta a activitatii noastre – garantie pentru clientii “NEOSTIL”. Aceste sarcini sunt indeplinite cu succes de serviciile de intretinere ale companiei.

Noi speram, ca compania “NEOSTIL” va deveni un partener competent in procesul de realizare a proiectului Dvs. Suntem increzuti, ca echipa de profesionisti cu o experienta bogata a companiei “NEOSTIL” va justifica pe deplin increderea Dvs.

Produse

Piscine rezidențiale

sunt executate după orice tehnologie existentă de construcție a piscinilor

Piscine Publice

Parcurile de apă sunt un niște seturi complexe, care includ în sine o mulțime de instalații de atracție, piscine, topogane cu apa și multe altele

Piscine Spa

Compania noastra ofera un asortiment larg de piscine SPA de diverse forme, dimensiuni si stiluri

Saune

Saune Finlandeze și Saune Infraroșii

Havuz

Havuzurile sunt o construcție inedită, care la sigur atrag atenția trecătorilor. NeoStil își dă frâu liber imaginației de a crea pentru Dvs. o oază de liniște și relaxare în natură.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Proiectare

Proiectarea partii tehnologice de constructie si renovare a piscinelor si saunelor.

Montare

Montarea instalatiilor piscinei si alte tipuri de lucrari.

Deservire

Deservirea si ingrijirea piscinelor.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170