New Media Grup

Despre Noi

Compania New Media Grup SRL – a fost fondată în anul 2005, tot în acest an își începe activitatea, lansînd site-ul de știri UNIMEDIA, care creste in 2014 până la 450 de mii de vizitatori.

În anul 2010, New Media Grup fondează compania Interact Media SRL, responsabilă de media online, iar în 2012, New Media Grup fondează compania de publicitate online AdCenter SRL. În 2014 New Media Grup SRL întră pe piața aplicațiilor mobile, relansînd compania SensMedia SRL.

New Media Group îşi propune să devină cel mai competitiv grup de companii IT din Republica Moldova. În acest sens, NMG lansează şi dezvoltă produse, care tind să fie lideri pe segmentul lor de piaţă. Din grupul NMG fac parte agenția de publicitate online AdCenter, compania de servicii IT SensMedia și compania de presă online Interact Media.

New Media Grup propune următorul proiect investițional care cuprinde următoarele direcții:

  1. Dezvoltarea presei online din Republica Moldova, printre care o televiziune online si un site de știri pentru femei;
  2. Oferirea consultantei in domeniul publicității si marketingului online;
  3. Crearea aplicațiilor mobile pentru R. Moldova, cât și piața externa;
  4. Dezvoltarea proiectelor de comerț online;

Direcțiile menționate mai sus sunt puțin acoperite in R. Moldova. Prin utilizarea soluțiilor IT, economia tarii noastre se poate dezvolta mult mai rapid.

Produse

UNIMEDIA

partenerul oamenilor puternici şi informaţi. Portal de știri.

PentruEA

Revista online pentru Femei.

AGORA

Site-ul de știri Agora propune să-și informeze vizitatorii în mod operativ și imparțial. Accentul se pune pe informarea cotidiană a publicului despre evenimentele și subiectele de actualitate, atât din țară cât și dinafară.

zazzymail

o soluție IT prin care se expediază newsletter. Astfel, orice companie sau persoana fizică poate în timp de câteva minute sa-și creeze propriul newsletter, să încarce o bază de date cu adrese de e-mail și să expedieze o informație aranjată frumos, profesionist, către un nr. mare de clienți.

AdCenter

o soluție din domeniul publicității pe Internet

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Companiile noastre

Interact Media SRL

Produsele de media online: UNIMEDIA, PentruEA, AGORA

AdCenter SRL

compania de publicitate online, care este una dintre principalele companii din domeniul publicității pe Internet și este certificată de către compania americană Google

SensMedia SRL

domeniul aplicațiilor mobile. Aplicațiile mobile reprezintă soluții IT pentru problemele, cu care se confrunta mediul de afaceri sau cetățenii.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon