NIKA. Publicitatea ca Produs

Despre Noi

Compania ”NIKA„ – numără peste 14 ani de succes pe piaţa publicităţii exterioare
Compania noastră se evidenţiază dintre toate agenţiile de publicitate, datorită unui potenţial sporit şi datorită ambiţiei noastre de a crea pentru Dumneavoastră un produs perfect, actual, la un raport optim de preţ/calitate. Acest lucru este demonstrat de calitatea lucrărilor realizate de noi şi de fidelitatea clienţilor noştri.
Noi oferim întreaga gamă de servicii în domeniul elaborării publicităţii exterioare, de la design până la montare şi înregistrare.

Beneficii:

Fiecare proiect este abordat individual, în corespundere cu cerințele și așteptările clienților, și parametrii tehnici ai lucrărilor. Prețurile sunt negociate cu fiecare client în parte, pentru că ele depind de nivelul de dificultate a lucrării, costul materialelor, condițiile de montare și termenii de fabricare.
Echipa noastră de designeri profesionişti va transpune în realitate chiar şi cea mai bizară fantezie a Dumneavoastră.

Serviciile Noastre

Imprimare format mare

Compania Nika prestează servicii de imprimare format mare cât pentru publicitatea outdoors, atât și pentru utilizare în interior.

Decupare laser

Compania NIKA are în dotare două mașini laser cu precizie mare și viteză sporită de decupare. Laserul poate decupa așa elemente ca sticla organică, lemnul (de grosime mică), pielea și cartonul.

Decuparea și Gravarea la Freză

Strungul cu Freză este dotat cu CPU, care garantează o precizie înaltă a operației. La freză pot fi decupate așa materiale ca metalul, lemnul, plasticul.

Laminare în rolă

Compania NIKA dispune de echipament performant pentru Laminarea în Rolă

Formare în vid

Formarea în Vid (sau Vacuum) care permite crearea formelor 3D fără joncțiuni.

Serviciile noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Materiale

PVC plastic

PVC, sticlă organică transparentă, sticlă organică color

Cerneală pentru DX5 și DX7

LED pe bandă (multicolor)

LED pe bandă (culoare albă)

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a serviciilor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170