ICS ”ORIFLAME” SRL

Despre Noi

Compania ICS ”ORIFLAME” SRL – Timp de 50 de ani, a împărtășit femeilor din întreaga lume dragostea lor de frumusețe. Noi – suntem un brand de cosmetice suedeze, și gândim în mod diferit. Pentru noi, frumusețea – este ceva mai mult. Acesta este o reflectare a stilului de viață ales de tine, în cazul în care este important și faptul cum arăți dar de asemenea cum te simți. Frumusețea adevărată pentru noi – este armonia dintre lumea ta interioară și exterioară.

Noi credem că adevărata frumusețe este rezultatul unei îngrijiri complexe regulate și a stilul de viață corect. Ea nu poate fi obținută cu un produs magic. Totul începe cu elementele de bază – produselor de îngrijire a pielii calitative și eficiente, care vor contribui la menținerea tinereții și strălucirii tale. Obține rezultate mai bune cu Wellness: un mod de viață sănătos și un efect pozitiv asupra sănătății, și vei vedea de asemenea cum aspectul tău exterior – va radia la fel de energie. Evidențiază-ți propria frumusețe naturală și găsește-ți un stil individual. Noi știm totul despre modă, make-up și crearea celor mai inspirate look-uri de pe podiumurile lumii.

Noi oferim cele mai bune soluții la cheie – bazate pe realizări științifice și înaltele standarde de calitate suedeze.

1) Noi – suntem mai mult decât doar Produse pentru îngrijirea pielii.
2) Noi – reprezentăm mai mult decât o Sursă de energie
3) Noi – suntem mai mult decât doar o comunitate

Produse

Îngrijirea fieții

Expertiza Oriflame în îngrijirea pielii vine din aproape 50 de ani de Cercetare avansată în Îngrijirea Pielii. Unicitatea produselor noastre de îngrijire a pielii derivă dintr-o combinație specială, provenită din ingrediente naturale, tehnologii avansate și rezultate demonstrate științific.

Îngrijirea corpului

Îngrijirea corpului presupune să ai grijă de corpul tău din cap până-n picioare și joacă un rol esențial pentru ca tu să te bucuri de prospețime și răsfăț. Îți oferim un portofoliu extins de produse pentru îngrijirea picioarelor, pentru igiena orală și a corpului, pentru a-ți satisface nevoile de zi cu zi.

Îngrijirea părului

Fie că îți dorești să încerci ultimele tendințe în materie de coafuri sau ai nevoie de îngrijire și tratament pentru păr, noi îți oferim cele mai bune produse pentru tine.

Wellness

După mai bine de 8 ani de studii intense, Wellness by Oriflame deține răspunsul pentru o viață sănătoasă și împlinită: Suplimente de cele mai înalte standard de siguranță, calitate și eficiență.

Machiaj

Noi îți oferim produse esențiale, în tendințe, precum rimeluri, rujuri, farduri pentru obraz și fonduri de ten, produse pe care le folosești zi de zi pentru față ochi, buze și unghii, și în plus, ne mândrim cu o gamă largă de nuanțe ce se potrivesc oricui, indiferent de look.

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Depozitarea produselor cosmetice și de parfumerie

Asamblarea și ambalarea a comenzilor individuale

Comerțul cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie, articolelor de toaletă

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170