Premium Profil SRL

Despre Noi

Compania SC “Premium Profil” SRL – a fost creată în anul 2006, activitatea de bază fiind importul, distribuţia și comercializarea materialelor de construcție.

Perseverența, resursele umane cu o înaltă pregătire profesională și experiența acumulată în domeniul construcțiilor au contribuit la dezvoltarea SC “Premium Profil” SRL pe piața materialelor de construcție și la creșterea numărului de clienți mulțumiți pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

SC “Premium Profil” SRL investeşte în mod continuu în sporirea calităţii şi diversificarea sortimentului. Produsele de înaltă calitate achiziţionate de la partenerii noştri europeni (Cehia, Polonia, Italia, Germania) precum și managementul corect permit să oferim produse competitive, conform standartelor europene şi la un preţ accesibil.

Produse

Șinele de ghidaj W6 si W10

folosite pentru îndreptarea pereților cu amestec la etapa de finalizare a spațiilor locative

Plase decorative perforate, lambrisate

Noi vă punem la dispoziție produse de calitate și durabile

Plăci gips carton

Noi vă punem la dispoziție cele mai calitative astfel de produse la cele mai mici prețuri.

Colțarii

din aluminiu cu/fără plasă, colţari PVC cu plasă, colţari din oţel zincat: – folosiți la colțurile exterioare ale pereților sau la fațade

Prelucrarea metalelor și fabricarea materialelor de construcție

Pentru a oferi întreaga gamă a produselor de finisaj, întreprinderea noastră a achiziţionat noi utilaje şi a extins tipurile de produse.

Produsele noastre

Materia primă de înaltă calitate achiziţionată de la partenerii noştri europeni (Cehia, Polonia, Italia, Germania) şi tehnologiile moderne existente la întreprindere, permit să oferim un produs competitiv, conform standardelor europene şi la un preţ accesibil.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170