S-TOP ELIT SRL

Despre Noi

Compania S-TOP ELIT SRL – a fost creată în 2013.

Compania face parte dintr-un holding de companii care activează pe teritoriul Federației Ruse pe parcursul mai multor ani și sau impus pe piață drept companii cu o imagine bună. O astfel de companie este „UVECO” SRL.
„S-Top Elit” SRL – este prezentată pe piața Moldovei ca o companie afiliată. Conducerea planifică să-și utilizeze experiența multianuală în domeniu și cu ajutorul unei echipe de profesioniști să pună în aplicare toate serviciile planificate.

Compania „S-Top Elit” SRL activează în domeniul prestării serviciilor populației în diverse sfere, și anume la prestarea complexă de servicii de calitate concentrate într-o companie cu nivel european de management.

Principalele genuri de activitate:

  • Servicii fast-food şi vending;
  • Servicii de deservire instantanee în sfera întreținerii și reparării automobilelor.

Serviciile noastre

Servicii fast-food şi vending

acest tip de servicii este elaborat cu scopul de a constitui un punct comercial care oferă potențialului consumator produse alimentare gata pentru consum, semifabricate, o varietate de sandvișuri și salate, precum și alte produse aferente …ect.

Servicii de deservire instantanee în sfera întreținerii și reparării automobilelor

Scopul principal al acestui serviciu constă în prestarea operativă deținătorilor de vehicule unui spectru larg de servicii de curățare a salonului, roților și flapsurilor aripilor automobilelor de murdărie.
De asemenea complexul de servicii planifică să ofere asistență la reparația nesemnificativă a automobilului, montajul de anvelope și balansarea.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a serviciilor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon