SALONIX. plug&play

Despre Noi

Compania Salonix-Teh SRL – livrează pe piaţa din Republica Moldova o gamă larga de produse electronice şi pneumatice pentru automatizarea proceselor tehnologice complexe conform standardelor europene, această gamă fiind constituită din peste 150.000 de componente şi produse ale liderilor mondiali în automatizări si actionari pneumatice, companiile SIEMENS AG si FESTO GmbH.
Noi oferim clientilor nostri una dintre cele mai largi game de produse si servicii in domeniul automatizarilor si actionarilor pneumatice, oferim consultatii si solutiii in orce domeniu al industriei, elaboram si realizam proiecte „la cheie” in automatizarea proceselor tehnologice complexe.

Misiunea: – Dialogul cu Clientii si parteneriat pentru elaborarea cele mai bune solutii in automatizare.

Principii:

  • Sa ascultam si sa intelegem cererea Clientului.
  • Sa propunem si sa integram produse si servicii de cea mai inalta calitate, celei mai progresive si mai efective solutii.
  • Sa construim o relatie profitabila de lunga durata cu clientii pe baza de parteneriat si intelegere reciproca.

Nivelul inalt de profesonalizm al specialistilor nostri si inovatiile know-haw ne permite sa propunem solutii optime astfel putem deveni un partener de incredere pentru oricare Client.

Proiectele noastre

Cu succes am proiectat și lansat următoarele proiecte:

din Industria alimentară

Statie de spalare automata CIP (Cleaning In Place), Sistem de transport și dozare a făinei, Sistem de automatizare și control a pompării şi stocării uleiului de floarea soarelui, Sistemul de presare a semințelor de floarea soarelui, Automatizare fabricei de drojdii, Fermentarea vinului, Sistem de automatizare şi control a sterilizării și pasteurizării conservelor.

din Industria chimică

Automatizarea centralei termice, Producerea de vopsele pe bază de apă și grund (Moldova), Linie de pregătire a amestecului uscat pentru producerea sticlei (Fabrica de sticlă din Chișinău, Moldova)

din Energetică

Fabricarea panourilor de control și comandă, Montarea compensatoarelor automate a energiei reactive (RPC)

pentru Industria de producere a materialelor de construcție

Prefabricarea amestecului uscat

Tratarea apei

Sistem de irigare cu pompe verticare cu turbină, Tratarea apei pentru centralele termo-electrice, Stația de epurare (or. Orhei, Moldova), Sistem de irigare cu pompe cu carcasă divizată axial, Apă-Canal Chişinău, Stație de dezinfectare a apei potabile

Proiectele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Proiectare profesională

a componentelor şi aparatajului electronic (inclusiv a sistemului automat de control al procesului tehnologic)

Montarea, reglarea şi darea în exploatare

Instruirea specialiştilor şi a personalului

Livrarea

aparatajului de măsură, mijloacelor şi componentelor necesare pentru automatizare

Elaborarea software

de nivel controlere si nivel înalt SCADA

Consulting şi deservire tehnică

Asigurarea metrologica a proiectului

Service și deservire

în perioada de garanţie si postgaranţie;

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon