Savasoft SRL

Despre Noi

Compania Savasoft SRL – reprezintă o societate comercială care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiilor informaționale, oferind servicii customizate software, în special Clienților de peste hotarele Republicii Moldova. Compania dispune de o echipă cu experiență bogată în domeniul dezvoltării de aplicații mobile, dezvoltare web, oferind în acest sens produsului soft un ciclu de viață complex, pornind de la consultanță IT, dezvoltare, implementare, testare și mentenanța proiectelor dezvoltate.

Pe parcursul anilor de activitate „SAVASOFT” SRL a participat la dezvoltarea și creare a de proiecte în domeniul tehnologiilor informaționale, ajutînd în acest sens clienții să–și digitalizeze și scaleze afacerile, la caz menționăm că principalul consumator al serviciilor furnizate de companie o reprezintă Clienții din afara Republicii Moldova, cel mai important dintre aceștia fiind compania din Regatul Unit al Marii Britanii, precum: GLOBALADATABASE.

În prezent cota exporturilor serviciilor din domeniul tehnologiilor informaționale furnizate de către „Savasoft” SRL constituie 100%.

Servicii

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea web

Consultanță în domeniul TI

Mentenanță și dezvoltare continuă

Servicii aferente domeniului tehnologiilor informaționale

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon