„SOPHARMACY MC” SRL. Producerea, depozitarea și livrarea medicamentelor

Despre Noi

„SOPHARMACY MC” SRL – a fost înființată în 2017 și este o filială a „SOPHARMA” SA (Bulgaria), prin intermediul companiei bulgare SCS „FRANCIZE”, care deține 51% din pachetul de acțiuni.

„SOPHARMA” SA (Bulgaria) – producătorul de frunte al Bulgariei ce a reușit să îmbine șase întreprinderi într-o structură dinamică corporativă de tip modern, care include: „Sopharma” SA, „Unifarm” SA, „Vramed” SA, „Farmakhim Holding” SA, „NIHFI” SA, „Vitamine Uman”, „Medic”etc.

În prezent, SOPHARMA SA este unul dintre principalii producători de medicamente din Europa de Est. Astăzi, sortimentul companiei include medicamentele celor mai multe grupuri farmaceutice, majoritatea din ele au primit înregistrare internațională, în mai mult de 30 de țări din Europa, Asia și America, ceea ce indică calitatea înaltă și cererea sporită pentru produsele noastre pe piață.

Produse

Allergosan

pentru tratamentul reacţiilor alergice. Inhibă efectele histaminei, care se formează în organism şi
determină reacţii alergice.

Tempalgin

Posedă acţiune de înlăturare a durerii puternice și de lungă durată, determinată de analgezicul neopioid metamizol sodic monohidrat, care inhibă sinteza prostaglandinelor.

Karsil

ca medicament adjuvant in diferite afectiuni hepatice cronice incluzind hepatita etilica,profilactic in cazul expunerii la substante cu risc toxic hepatic.Hepatita acuta ,convalescenta si sechele de hepatita virotica,ciroza hepatica compensata, insuficienta hepatica.

Spasmalgon

spasme musculaturii netezi,sindromul algic de orice provenienta:colicile renale si alte fenomene spastice ale tractului urinar,colicile hepatice si diskinezia cailor biliare,angina pectorala si infarctul miocardic,crize de astm bronsic,migrena provocata de spasm vascular.

Bronholitin

are efecte antitusive și bronhodilatatoare. Acest medicament ar trebui să fie utilizat ca parte a unui tratament integrat al bolilor respiratorii asociate cu tuse uscată.

Produsele noastre

Sortimentul companiei include medicamentele celor mai multe grupuri farmaceutice, precum brandurile Allergosan, Tempalgin, Karsil, Karsil Max, Spasmalgon, Khigiya, Bronholitin, Bronholitin Neo, Felogel, Tabex și altele.
Pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Serviciile noastre

Producerea medicamentelor

În prezent, „SOPHARMA” SA este unul dintre principalii producători de medicamente din Europa de Est.

Depozitarea și livrarea medicamentelor

în mai mult de 30 de țări din Europa, Asia și America

Contactați-ne

Pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170