StarLab SRL.

Despre Noi

Compania StarLab SRL – a fost fondată în anul 2012 și este în asociere cu Compania StarNet SRL.

Scopul creării unei companii cu inclinație în domeniul IT a fot dictată de tendințele și creșterea pieței IT din Republica Moldova. La momentul fondării, Compania StarLab SRL urma să treacă prin etapa de dezvoltare și de creșterea profesională a echipelor, care ar putea face față tuturor provocărilor parvenite de la clienții externi. Pentru etapa inițială echipele create dezvoltau doar aplicațiile necesare Companiei StarNet SRL. Din acest motiv creșterea echipelor era foarte lentă. Tehnologiile utilizate la acel moment erau moderne, dar nu permiteau o dezvoltare rapidă a oamenilor implicați în dezvoltare.

Pentru a spori creșterea companiei ca număr de persoane era necesar de a extinde serviciile prestate pentru clienții interni și de a ieși pe piața IT din Republica Moldova. În acest scop au fost efectuate investiții în persoanele cheie, pe baza cărora sa construit fundamentul actual al Compania StarLab SRL. Echipele sunt conduse de Seniori cu experiență de peste 10 ani în domeniul IT.

Serviciile noastre

Planificarea resurselor întreprinderii (ERP)

Epicor ERP oferă soluții flexibile și scalabile cu capacități solide, orientate pe reducerea costurilor, raționalizarea proceselor și îmbunătățirea capacității de răspuns fată de clienți în cadrul întreprinderii. Având acces la platformele software Epicor și deținând know-how-ul implementării celor mai eficiente soluții de automatizare a întreprinderii, compania vine să schimbe mediul în care activezi prin implementarea unor procese și sisteme performante.
Software-ul Epicor ERP ajută organizațiile din toată lumea să își gestioneze eficient resursele critice cu ajutorul mai multor soluții scalabile, proiectate pentru a face față unei varietății de provocări din orice domeniu.

Planul de marketing

Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor clienților, furnizând produse si servicii de cea mai buna calitate, la preturile cela mai avantajoase de pe piață. Cercetarea si buna cunoaștere a acestor nevoi a condus la angajarea unui personal calificat si deschis spre client.
Compania StarLab SRL se adresează mai multor categorii de companii, începând cu companii locale din Republica Moldova, atât și companii de peste hotare care au diverse necesități
Compania își propune un ritm de creștere anual cat mai mare si o extindere si in alte cartiere, sau zone învecinate.
Atragerea, menținerea si creșterea cotei de piață va presupune o continuă inovație in serviciile oferite și în prețurile practicate, si presupune totodată preluarea noilor tehnologii apărute, pentru a putea rămâne deasupra concurenților.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170