„StarNet Digital City” SRL

Despre Noi

Compania StarNet Digital City SRL – este în asociere cu Compania StarNet SRL și a fost creată, la 20 iunie 2016, în scopul administrării lucrărilor de construcție si administrării parcului IT Digital City.

La întreprindere sunt încadrați 7 salariați.
Veniturile din prestarea serviciilor în 2016 au constituit 4 150 mii lei, care au fost generate din servicii de Project management al proiectului „IT Park” si administrarea spatiilor Companiei StarNet SRL.

Proiectul IT Digital Park

Industria IT din Moldova creste anual cu 20%, la fel crește si numărul de cereri pentru spatii de oficii de înalta calitate. Industria necesită o nouă generație de infrastructură cu facilități moderne si inovative. Proiectul își propune să devină un centru pentru companiile care se dezvoltă dinamic și promovează creativitatea. Conceptul proiectului – este rezultatul muncii aspre a multor oameni si companii. In urma unui studiu de fezabilitate sa dovedit că 85% dintre directorii executivi ai companiilor IT din Moldova sunt gata să se mute în birouri mai confortabile, deoarece nu dispun de spațiu pentru extinderea birourilor viitoare sau au probleme cu încălzirea sau ventilația.
Astfel, a devenit clar faptul că Moldova are nevoie de un proiect, cum este IT Digital Park.

In conformitate cu Contractul de Activitate de Întreprinzător, Compania StarNet va implementa proiectul său investițional de IT Park prin compania asociată StarNet Digital City SRL.

Parcul IT Digital Park își va desfășura activitatea într-un complex cu spații pentru oficii, locuri de recreere, facilități sport inclusiv teren de fotbal, etc amplasate pe suprafață de cca 2,2ha. Digital City va stimula dezvoltarea industriei IT a țării creând condiții optime pentru activități din sfera tehnologiilor informaționale, cercetărilor științifice din acest domeniu, crearea afacerilor respective.

Proiectele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Coworking

Coworking-ul este dedicat comunității creative din Chișinău. Zonele de lucru, deși se afla intr-un spațiu comun, sunt diferite ca aspect si oferă diverse formule de amenajare, atât pentru colaborări in echipe, cit si pentru lucrul individual. Pentru discuțiile private ale echipelor sunt preconizate cabinete izolate si săli de conferință – toate cu pereți de sticla, care asigura izolarea fonica si totodată păstrează unitatea spațiului.

Rezidenții Coworking-ului si oaspeții lor vor beneficia de internet rapid, spatii comune de lucru, spatii private de lucru, dulapuri personale, camere pentru imprimare, copiere si scanare, câteva zone lounge si bucătarii echipate cu utilajul necesar.

Coworking-ul este conceput in așa fel, incit in diversitatea zonelor pe care le oferă, fiecare sa-si găsească locul confortabil pentru lucru. Cele doua etaje destinate coworking-ului vor cuprinde următoarele:

• Zone lounge;
• Mese pentru lucru in grup;
• Mese pentru lucru individual;
• Cabinete pentru grupuri restrânse;
• Sali de conferință;
• Oficii private
• Cabine pentru discuții
• Cabine izolate pentru lucru individual

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170