STARNET. Noi schimbăm viitorul

Despre Noi

Compania STARNET – este un brand „fabricat în Moldova”, o investiţie sută la sută locală care s-a născut pe 7 august 2003 la iniţiativa a câţiva prieteni entuziaşti care au vrut să aducă o schimbare în Moldova prin facilitarea accesului la tehnologii şi soluţii de comunicare de ultimă generaţie.
Actualmente ne bucurăm de încrederea a peste 112.000 de clienți şi mai mult de 5000 de companii conectate la StarNet.

Misiune:

Inovăm pentru a simţi bucuria clientului!
Valori:

Bucuria clientului, Inovaţia, Onestitatea, Hărnicia, Optimismul!

Produse

Abonamente Internet

Abonamente internet pentru sectorul privat și blocuri locative: StarBox 150, StarBox 170, StarBox 170H, StarBox 190

Magic TV Box

Magic Tv Box este echipamentul de recepție al serviciului de televiziune interactivă, este un dispozitiv care îţi permite să urmăreşti canale TV la cea mai înaltă calitate, să accesezi internetul direct de pe TV cu tastatură şi mouse sau să înregistrezi emisiunile preferate cât timp eşti plecat în oraş.

ABONAMENT CATV

Am redefinit televiziunea analogică! StarNet în parteneriat cu TV Box a lansat o nouă generaţie de tehnologie analog! ”Cable TV” este cea mai simplă soluţie de informare şi divertisment, perfectă pentru toată familia. Serviciul nostru îți permite să conectezi până la trei televizoare simultan fără taxe adiționale.

Star Voice

Star Voice – telefonia care te eliberează!
StarVoice este telefonia fixă perfectă pentru comunicare cu cei dragi, telefonia care-ţi dă libertatea de a vorbi cât dorești, indiferent unde ești în ţară. Stai fără griji pentru minute şi costuri: povesteşte exeperiențele și succesele celor dragi, vorbeşte vrute şi nevrute, pentru că noi îți asigurăm plăcerea de a vorbi peste limită.

Pachete cu 2 sau 3 servicii incluse

Internet + Catv Small, Internet + CATV Standard

Televiziune + Internet + Voce: (STARBOX 220, STARBOX 250, STARBOX 280)

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – vizitaţi site-ul nostru, sau contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Serviciile noastre

Într-o lume tehnologizată trebuie să fii echipat bine! StarNet îți oferă cele mai calitative servicii din domeniul comunicațiilor electronice: Internet cu viteza de până la 1 Gb/s pentru ca să navighezi rapid în lumea virtuală, până la 146 de canale de televiziune interactivă de la StarNet și TV Box, multe minute de apeluri telefonice din partea Star Voice pentru discuții fără sfârșit cu oamenii dragi. Toate pentru bucuria și confortul tău zilnic!
StarNet – progresul susține tradiția!

Internet

Internet cu viteza de până la 1 Gb/s pentru ca să navighezi rapid în lumea virtuală

Televiziune

până la 146 de canale de televiziune interactivă de la StarNet și TV Box

Telefonie

multe minute de apeluri telefonice din partea Star Voice pentru discuții fără sfârșit cu oamenii dragi.

MyStarNet

aplicația mobilă care îți face viața mai ușoară. Gestionare contului direct de pe telefonul mobil. Permite expedierea fax-urilor.

Vizitați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru sau să contactați managerul nostru.

Contactați-ne

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170