Termoconfort SRL

Noi avem grija de caldura si confort in casa Dvs.

Despre Noi

Compania Kraftline SRL – ofera clientilor un asortiment bogat al echipamentului de incalzire: cazane pe gaz, cazane pe baza de combustibil solid, cazane electrice, cuptoare si sobe si piese de schimb pentru acest echipament. Compania noastra colaboreaza direct cu uzinele-producatoare, ce ne permite sa vindem echipament de incalzire de inalta calitate la un pret rezonabil.

Noi colaboram cu companii-producatoare cu renume mondial, cum ar fi Vaillant”, „Protherm”, „MBS”, „Willo”, „Demir Döküm”. Compania noastra dispune de specialisti calificati in domeniul sistemelor de incalzire, fapt ce ne permite nu numai sa vindem echipament de incalzire, dar si sa oferim clientilor nostri (si nu numai) atit servicii de instalare si deservire a sistemelor de incalzire, cit si servicii de reparare a cazanelor la un inalt nivel. Durata exploatarii echipamentului nostru este de la 10 pina la 20 de ani.

Compania SC „Termoconfort” isi desfasoara activitatea sa nu numai pe teritoriul municipiului Chisinau, dar si pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi lucram atit cu persoane fizice, cit si cu persoane juridice.

Periodic specialiştii din teritoriu împreună cu noi facem cursuri de traininguri pe utilajul comercializat care se incheie cu un examen. Aceste cursuri sunt ţinute de catre specialişti de la uzinele producătoare a utilajului dat. Personalul ce a susţinut examenul dat de calificare primeşte certificate.

Produse

Cazane pe gaz

cazane TURBO, cazane atmosferice, cazane cu condensare

Radiatoare si uscatoare

Cuptoare și sobe

Cazan pe combustibil solid

Cazane electrice

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170