ÎCS WHITE CAPITAL SRL

Despre Noi

Compania ÎCS WHITE CAPITAL SRL – a fost creată în anul 2016 și, la moment, este unul dintre cei mai competitivi producători de tavane extensibile de pe piața Republicii Moldova.

Reieșind din faptul că ele se potrivesc perfect cu toate tipurile de încăperi, pe parcursul ultimilor 10 ani, tavanele extensibile au devenit cea mai buna soluție pentru amenajarea interioară. Anual, numai pe piața Republicii Moldova se produc circa 500 – 700 mii m.p.
Astfel, compania noastră a decis să investească în acest sector prin achiziționarea utilajului specializat și echipamentului de producție performant. Totodată, noi colaborăm cu furnizori de materie primă de cea mai înaltă calitate, deoarece ne-am propus să îmbunătățim și mai mult segmentul vânzărilor, precum și politica preferențială pentru această zonă, apropiindu-ne de cel mai mic preț de pe piață.
Circa 50% din produsele noastre finale, tavane extensibile și imprimarea acestora în format mare, sunt destinate pentru piața internă a Republicii Moldova, iar cealaltă jumătate este exportată în România.

Avantajele tavanelor extensibile:

1. Posibilități nelimitate de design – se pot executa tavane 3D de cele mai complexe construcții. Cu ajutorul tavanelor extensibile se pot realiza diverse forme geometrice pe baza carcaselor, în prealabil pregătite (valuri, forme concave sau convexe).

2. Tavanul extensibil nu se va fisura sau denivela în timp, deci nu necesită întreținere.

3. Tavanul extensibil poate acumula, în caz de o situație nefericită, o cantitate imensă de apă (până la 100 litri de apă pe metru pătrat). Astfel, se evită pagube imense, pe care le poate produce inundația (electrocasnice defecte, parchet umflat, tapete distruse etc.)

4. O paletă largă de texturi și culori, care nu se decolorează în timp și își păstrează starea inițială pe toată durata de exploatare.

5. Timp redus de montaj

Serviciile noastre

Producerea tavanelor extensibile

Montarea tavanelor extensibile

Produsele noastre

Dacă aveţi intrebări – contactaţi managerul nostru prin telefon/email, care le puteți găsi mai jos.

Contactați-ne

Pentru descrierea detaliată a produselor și pentru alte informații specifice, vă recomandăm să contactați managerul nostru.

Contacte

Adresă

MD-2004,
Republica Moldova, Chisinau,
Str. Columna 170

Telefon

e-mail