Cu ocazia sărbătorii ”Ziua lucrătorului din industrie”, din numele Societății pe Acțiuni ”TRACOM”, adresăm sincere felicitări tuturor profesioniștilor din această ramură, pentru activitatea fructuoasă pe care o desfășurați şi aportul remarcabil adus la dezvoltarea sectorului industrial.

Acest domeniu reprezintă un sector strategic şi are un rol primordial întru realizarea cu succes a programelor de dezvoltare a economiei naționale. Apreciem devotamentul și activitatea pe care o realizați pentru a atinge cele mai importante obiective și pentru a dezvolta un sector industrial inovațional, eficient şi competitiv.

Astfel, penru a demonstra deosebita considerațiune față de activitatea rezidenților Parcului Industrial, Întreprinderea Administratoare, cu suportul Ministerului Economiei și Infrastructurii a felicitat rezidenții cu experiență în domeniu și a căror gen de activitate vine să susțină sectorul industrial, contribuind în același timp la promovarea valorilor Parcurilor Industriale prin utilizarea tehnologiilor moderne şi inovaţionale.

Exprimăm cu fermă convingere, că doar prin intermediul eforturilor comune, a atitudinii şi devotamentului de care dați dovadă, vom reuși să realizăm toate scopurile propuse.

Vă dorim succese şi împliniri remarcabile în activitatea profesională, multă sănătate și bunăstare, iar efortul pe care îl depuneți zi de zi la locul de muncă să vă aducă satisfacție și să vă motiveze pentru noi realizări.